Ελλάδα
Γραμματοσειρά

ΣΤΟ πένθος βυθίστηκε ξανά η Κυπαρισσία από το νέο θανατηφόρο τροχαίο με 2 θύματα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στην περιοχή Μεμί στο επικίνδυνο σημείο της εθνικής οδού Κυπαρισσίας- Πύργου.


Σύμφωνα με πληροφορίες στο δρόμο τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση το Καλονερό όπου προηγείτο το τρακτέρ που οδηγούσε ένας 78χρονος και πίσω του το όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος…

Η ώρα ήταν 5:30 το πρωί όταν από άγνωστη αιτία κοντά στο ύψος σούπερ μάρκετ «Lidl» το αυτοκίνητο πρσέκρουσε στην πίσω και αριστερή πλευρά του τρακτέρ πιθανόν από προσπέραση με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 25χρονος κάτοικο Κυπαρισσίας σε απόσταση μόλις 500 μέτρα από το σπίτι του σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ενώ η σφοδρή στο τρακτέρ που οδηγούσε 78χρονος, κάτοικος Μυρέικων ήταν τελικά μοιραία.. Η Πυροσβεστική τελικά ανέσυρε νεκρούς τους δύο οδηγούς.

Ο 25χρονος ήταν εργατικός καθώς είχε απασχοληθεί σε γνωστές επιχειρήσεις της πόλης, ενώ οι φίλοι του έχουν αναρτήσει στην σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο συγκινητικά σχόλια για καλό παράδεισο. Ο 78χρονος διέμενε στην περιοχή και ασχολείτο με αγροτικές εργασίες σύμφωνα με πληροφορίες.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας και οι αρμόδιες αρχές.