Ελλάδα
Γραμματοσειρά

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΣΚΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


Ο εσωτερικός τουρισμός είναι εδώ, ανακάμπτει και δίνει ανάσα ζωής σε περιοχές που τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στο χάρτη των χειμερινών προορισμών ως πρωταγωνιστές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο προορισμός των Καλαβρύτων, που όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των τουριστικών γραφείων Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος των ναυτικών πρακτόρων Γιώργος Τελώνης, είναι ο «πρωταγωνιστής» της εορταστικής περιόδου. Αυτό, όπως τονίζει ο κ. Τελώνης, οφείλεται στην ολοκλήρωση των οδικών δικτύων, που επιτρέπουν την πρόσβαση από την Αθήνα σε μόλις μία ώρα και δέκα λεπτά.

Μάλιστα την Παραμονή της Πρωτοχρονιά στα ορεινα της Αχαΐας και συγκεκριμένα στο Χιονοδρομικό Κέντρου των Καλαβρύτων στο Χελμό, βρέθηκε οικογενειακώς ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε σκι.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, "ανέβασε" φωτογραφία την ώρα της ανάβασης με τα λιφτ του Χιονοδρομικού, με προορισμό τις πίστες του Χελμού. Τη φωτογραφία συνόδευε το κείμενο "Λίγες ώρες ξεκούρασης πριν το γύρισμα του Χρόνου. Οικογενειακά στα Καλάβρυτα. Καταπληκτικος προορισμός"


Την ίδια στιγμή αύξηση 11% επετεύχθη στην επιβατική κίνηση της γραμμής Πάτρα-Ιταλία το 2017, γεγονός που βάζει τέλος σε μια αρνητική πορεία που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ. Τελώνης εκτιμά ότι το στοίχημα για το 2018 θα είναι η σύνδεση της Πάτρας μέσω του σιδηρόδρομου, όπου θα «απογειώσει», όπως τονίζει, τις εμπορικές μεταφορές κ.λ.π.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ