Ελλάδα
Γραμματοσειρά

Τρεις εστίες πυρκαγιάς βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στην δεύτερη πραγματογνωμοσύνη που έγινε την Τετάρτη στο Αγρίνιο.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της και ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του θανάτου της.
Η οικογένεια της γυναίκας από την πρώτη στιγμή είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία η υπόθεση αυτή έχει αρχίσει να απομακρύνεται. Στη δεύτερη πραγματογνωμοσύνη βρέθηκαν εκπρόσωποι που δικηγορικού γραφείο του κ. Ταουξής αλλά και του ιδιωτικού ερευνητή κ. Τσούκαλη.
Από την μελέτη των στοιχείων προέκυψαν νέα ερωτήματα για τον τρόπο που η 44χρονη έχασε τη ζωή της. Το φιτίλι από το οποίο θεωρούν ότι ξεκίνησε η φωτιά, τα πατάκια τα οποία δεν έχουν καεί και το ρολόι που δείχνει να έχει σταματήσει σε συγκεκριμένη ώρα είναι τρία στοιχεία που αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στις αρχές.

Το πιο σημαντικό από την χθεσινή έρευνα είναι ότι ειδικοί εντόπισαν τρεις εστίας φωτιάς στο όχημα, κάτι που όπως αναφέρουν δείχνει ξεκάθαρα εμπρησμό.

Έρευνα στη λίμνη
Το κινητό της άτυχης γυναίκας είναι το αντικείμενο που αναμένεται να οδηγήσει σε λύση το μυστήριο του θανάτού της, ωστόσο δεν έχει ακόμα βρεθεί. Την επόμενη εβδομάδα η εθελοντική ομάδα διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη θα βουτήξει στη λίμνη της Τριχωνίδας για να ερευνήσει το βυθό της.

Ο πρώτος στόχος είναι να βρεθεί το κινητό της αλλά και πιθανόν άλλα στοιχεία που ήθελαν κάποιοι να κρύψουν.

 

Πηγή: in.gr