Ελλάδα
Γραμματοσειρά

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο και από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και ...

τις παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές κυρίως της κεντρικής χώρας, πάνω από τα 800μ υψόμετρο.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα επηρεάσουν κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, κυρίως τα νοτιότερα και τη δυτική Πελοπόννησο. Σταδιακά, μέχρι και τις απογευματινές ώρες, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη Στερεά, περιλαμβανομένης και της Αττικής, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου και μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής, θα επηρεαστούν η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και σταδιακά τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές κυρίως της κεντρικής χώρας, πάνω από τα 800μ υψόμετρο.
 Κακοκαιρία προβλέπεται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν:
Την Κυριακή τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.  
Τη Δευτέρα, εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές θα επηρεαστεί βαθμιαία όλη η υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα έντονα από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν. 
Επιπλέον προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές:
Την Κυριακή σε Ήπειρο, δυτική και κεντρική Στερεά, πάνω από τα 700 μέτρα, Θεσσαλία, πάνω από τα 500μ και της δυτική και κεντρική Μακεδονία, πάνω από τα 300 μέτρα.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα επηρεαστούν περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και βαθμιαία της Θράκης, με ενδεικτικό υψόμετρο τα 200 μέτρα, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς, με ενδεικτικό υψόμετρο τα 400-600 μέτρα.

Ο Καιρός

Kalamae Greece Showers, 10 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:37 am   |   Sunset: 5:15 pm
100%     9.7 km/h     33.288 bar
Forecast
Πεμ Low: 6 °C High: 12 °C
Παρ Low: 10 °C High: 16 °C
Σαβ Low: 11 °C High: 16 °C
Κυρ Low: 7 °C High: 17 °C
Δευ Low: 6 °C High: 15 °C
Τρι Low: 9 °C High: 12 °C
Τετ Low: 7 °C High: 14 °C
Πεμ Low: 5 °C High: 14 °C
Παρ Low: 8 °C High: 14 °C
Σαβ Low: 6 °C High: 12 °C