Δεκτή έκανε την παραίτηση ο πρωθυπουργός μετά από συνάντηση που είχαν

Διαβάστε περισσότερα: Παραιτήθηκε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας

Η διαγραφή από τη ΝΔ του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου επιταχύνει και πυκνώνει τις διεργασίες στο στρατόπεδο των καραμανλικών.

Διαβάστε περισσότερα: Διεργασίες στη ΝΔ, ζυμώσεις για νέο κόμμα - Οι καραμανλικοί «πήραν τα όπλα»

Στα χέρια της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) βρίσκεται το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα: Προς απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η τελευταία εβδομάδα είχε για την κυβέρνηση λίγο από όλα: Έχασε κι άλλον βουλευτή, διότι ο κυβερνητικός εταίρος του κ. Τσίπρα δεν τα είχε ζυγίσει καλά τα πράγματα στο κόμμα του, γνώρισε την …αποθέωση από τους ευρωσοσιαλδημοκράτες ενώ η Άνγκελα Μέρκελ βρέθηκε να χτυπάει επίμονα την εξώπορτα του έλληνα πρωθυπουργού για να την "διασώσει" από την κατάρρευση.

Διαβάστε περισσότερα: Τι φέρνει το "σωσίβιο" που έριξε Τσίπρας σε Μέρκελ για το Προσφυγικό

Στην κοινοπραξία Ελληνικών πετρελαίων, Total και Εxxon mobil δίνεται και η έγκριση έρευνας υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές δυτικά και νοτιοδυτικά της Κρήτης σύμφωνα με την δημοσιευμένη απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος Και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη.

Διαβάστε περισσότερα: ΕΛΠΕ, Τotal και Εxxon Μobil για έρευνα υδρογονανθράκων Δ-ΝΔ Κρήτης -Ιόνιο

Κάλεσμα σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα απευθύνουν τα υπουργεία Εργασίας και Παιδείας, για να προβούν σε αναγγελία των διαθέσιμων θέσεων μαθητείας στο portal του ΟΑΕΔ χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISNET

Διαβάστε περισσότερα: ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις από επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις μαθητείας

Γιατί οι δηλώσεις Καμμένου για εκλογές ή δημοψήφισμα, σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, σηματοδοτούν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Διαβάστε περισσότερα: Σκοπιανό: Το δημοψήφισμα της 16ης Σεπτεμβρίου στα Σκόπια «φέρνει» εκλογές στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σημειώθηκαν την Τετάρτη προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων, κυρίως στις συγκοινωνίες και το οδικό δίκτυο, ενώ πολλές ήταν και οι αναφορές για πλημμύρες και καταστροφές σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία.

Διαβάστε περισσότερα: Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Δείτε πού θα είναι εντονότερα τα φαινόμενα σήμερα

Περισσότερα Άρθρα...