Ζώδια
Γραμματοσειρά

Ετήσιες προβλέψεις 2018 για τα 12 ζώδια από τη Μπέλλα ΚυδωνάκηΟ χρόνος κυλάει γρήγορα κι η πρώτη, αυθόρμητη σκέψη που κάνετε είναι πως μεγαλώνετε. Οι σκέψεις ακολουθούν η μια την άλλη τόσο γρήγορα κι απαίδευτα, που ίσως κάποια στιγμή αναρωτηθείτε, αν υπάρχει κάποια φωνή εσωτερική που μιλάει ταυτόχρονα με σας. Παράλληλα, παραδίνεστε όλο και περισσότερο στους προβληματισμούς σας. Αναρωτιέστε πως θα εξελιχθεί η χρονιά, αν ευνοείστε, τι θα σας φέρει ο Δίας που είναι στο Σκορπιό, σκέφτεστε τι θα γίνει, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τι θα γίνει με τον Κρόνο που μπαίνει στον Αιγόκερω. Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να βρείτε τη χαρά και την ελπίδα. Κάποιες φορές το καταφέρνετε, κάποιες άλλες αποδεικνύεται «άνθρακες ο θησαυρός», ανάλογα που εστιάζετε.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως το πλανητικό σύστημα αφορά κυρίως στον κόσμο των ιδεών και των απόλυτων ιδανικών. Εμείς καλούμαστε να το ακολουθήσουμε με κάθε τρόπο, γιατί εκεί κρύβεται ένα Θείο σχέδιο για τον καθένα μας ξεχωριστά. Άλλωστε, αυτό δείχνει και το ατομικό ωροσκόπιο του καθενός. Το θέμα είναι να καταφέρετε να δείτε αυτή τη χρονιά μέσα από τις πλανητικές επιταγές και να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τρικλοποδιές που βάζει ο ανάδρομος Ερμής ή πώς μπορείτε να γίνετε σοφότεροι από τις Πανσελήνους, τις Νέες Σελήνες ή τις Εκλείψεις. Όπως ο Οδυσσέας, θα χρειαστεί να μάθετε να μετουσιώνετε τις δυσκολίες σε εργαλεία αυτογνωσίας και τις χαρές σε ευκαιρία ευγνωμοσύνης προς το θεό.

Ακολουθήστε το ρητό του Μπέρναρντ Σω: «οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σε αυτό τον κόσμο, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους». Πορευτείτε βασισμένοι σε αυτό και θα πετύχετε… Καλή σας χρονιά!!!Διάβασε περισσότερα για την Ετήσια Πρόβλεψη

 

Πηγή: astrology.gr