Ζώδια
Γραμματοσειρά

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως θα τον κάνεις να γυρίσει πίσω!

άθε αισθηματική σχέση περιέχει σεξουαλικό στοιχειό, περισσότερο ή λιγότερο έντονο. Κάθε ταίρι που περνά από την ζωή μας, αφήνει την σφραγίδα του, καλές η κακές εντυπώσεις, και το πόσο το σεξ βάραινε σε κάθε ζώδιο. Για το κάθε ένα απ’ αυτά, ανάλογα με τον χαρακτήρα του, η γεύση από το σεξ που του άφησε η σχέση που έληξε, είναι το κίνητρο για να επιδιώξει εύκολα, δύσκολα, έτσι κι’ έτσι η και καθόλου, να ξαναβρεθεί μόνο, αυστηρά μόνο, στο κρεβάτι με ένα πρώην ταίρι για να απόλαυση ξανά το σεξ μαζί του.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως θα τον κάνεις να γυρίσει πίσω!

ΚΡΙΟΣ

Ο πρωτοπόρος και σεξουαλικός Κριός είναι του δόγματος «πάμε γι’ άλλα». Δεν κάθεται να μηρυκάζει εύκολα μια ήδη μασημένη τροφή. Έχει μπροστά του όλο το πεδίο να κατακτήσει, να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις, να ανανεωθεί, να γευτεί το σεξ από άλλες πήγες. Στο κάτω κάτω, ο κόσμος είναι γεμάτος από γυναίκες που περιμένουν να τις κατακτήσει, να του παραδοθούν. Για την σχέση σας που έληξε, ισχύει για τον Κριό, το ότι δεν κλαίει πάνω απ’ το χυμένο γάλα και δεν κρατά κακίες. Αν είναι free, μοναδική εξαίρεση, να ξαναγευτεί το σεξ με πρώην του, είναι να το έχει απολαύσει τόσο πολύ ώστε να ενδώσει, παραβαίνοντας τις συνήθειες του.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πείσμα και η επιμονή του Ταύρου, σε συνδυασμό με την αντίληψη του ότι όταν κάτι τελειώνει και ο χρόνος δεν ξαναγυρίζει, θα τον κάνει να παγιώσει την στάση του, να μην επιδιώξει και να μην ενδώσει στον πειρασμό για πισωγυρίσματα, όσο και να είναι σεξουαλικός τύπος. Το σεξ σημαίνει πολλά γι’ αυτόν, αλλά μην ποντάρεις ότι μπορεί να συγκριθεί με την επιμονή του. Θα του στοιχίσει ίσως να στερηθεί το σεξ μαζί σου, αυτός χάνει, αλλά θα αρνηθεί πεισματικά. Γι’ αυτόν, διαγραφή σημαίνει διαγραφή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος που οι θέσεις του είναι ρευστές, εύκολα θα επέστρεφε για το σεξ, άσχετα με τον λόγο του χωρισμού σας. Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οι αναστολές της πρώτης επαφής όταν υπήρχε κάποια αμηχανία αναμεσα σας, αλλά προηγούμενο και εξοικείωση στο θέαμα του γυμνού και την επαφή σας, του διευκολύνει την επάνοδο. Ίσως γι’ αυτόν να σημαίνει και κάτι περισσότερο, δηλαδή μια επανασύνδεση, που θα μπορούσε να την απολαμβάνει για όσο το επιθυμεί και να την διακόψει οπότε θελήσει ή και να σε θεωρεί απλώς περιστασιακή σύντροφο του κρεβατιού. Κλασσικό δείγμα ρευστότητας των συμπεριφορών του Διδύμου, θα γυρίσει, αλλά όλα παίζονται παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θα σου γυρίσει, πολύ εύκολα, όχι για να έχει απλά μια ερωτική επαφή μαζί σου αλλά και για λόγους συναισθηματικούς και ψυχολογικούς. Για τον Καρκίνο ο δεσμός του με το παρελθόν του είναι άρρηκτος, γραπώνεται από αυτό. Συντελεί το γεγονός ότι το εξιδανικεύει , δεν το παραμερίζει για να ζήσει το παρόν και το μέλλον του, αλλά το ξαναζεί στα όνειρα του και το φαντασιώνεται. Τον έχεις λοιπόν από χέρι στο κρεβάτι σου, αλλά πρόσεχε τις παρενέργειες, μήπως επιδιώκει να σου κατσικωθεί με πρόσχημα την επαναπροσέγγιση για το σεξ. Το θέλεις;

ΛΕΩΝ

Μόνο υπό προϋποθέσεις θα γύριζε ο Λέων για ερωτική επαφή. Θα πρέπει να εκπληρώσεις τους όρους που θα ικανοποιούν την αίσθηση υπερηφάνειάς του ώστε να μην τρωθεί αυτή, ακόμη και αν δεν μπορεί να σε ξεπεράσει. Κάθε χωρισμός του αφήνει δυσάρεστα συναισθήματα που δεν τα ξεπέρνα εύκολα. Δυσκολεύεται να επιστρέψει γιατί τον ενδιαφέρει να διαφυλάξει το κύρος του και η άποψη που έχουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Έχεις μια μικρή έστω πιθανότητα μόνο αν του ζητήσεις συγγνώμη και θα ενδώσει αν νομίσει ότι η απλή ερωτική επαφή και όχι επανασύνδεση δίνει τροφή στο κύρος του σαν άντρα και ικανοποιεί τον εγωισμό του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχει χορτάσει ερωτικά από σένα ο Παρθένος και νομίζει ότι δεν έχει να αποκομίσει τίποτε άλλο από σένα δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε καν για μια περιστασιακή ερωτική επαφή. Άπαξ και τέλειωσε με σένα, σε θεωρεί απλά Ιστορία και παρελθόν. Ξεκαθαρισμένα πράγματα. Ο Παρθένος σε στραγγίζει και μόνο αν νομίσει ότι έχει αφήσει εκκρεμότητες μαζί σου, ίσως γυρίσει απλώς για να τις τακτοποιήσει. Γι’ αυτόν αν ξαναγυρίσει, δεν θα είναι αναβίωση καμιάς προηγούμενης κατάστασης, αλλά απλά μια καθαρά υπόθεση κρεβατιού και τίποτε παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει την φήμη του πιο άπιστου Ζώδιου και ενός από τα πιο απελευθερωμένα σεξουαλικά. Ιδίως αν έχει ξεμείνει από σεξουαλικό σύντροφο, όχι και απαραίτητη προϋπόθεση, ξεφυλλίζει τα ερωτικά τεφτέρια και τις ροζ ατζέντες του αναπολώντας ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος και ψάχνεται και για νέες περιπέτειες. Ένα φρεσκάρισμα λοιπόν μιας περασμένης σχέσης με λίγο , η και πολύ, περιστασιακό σεξ μαζί σου, δεν τον χαλάει, αντίθετα τον αναζωογονεί, τον ευχαριστεί και του ανεβάζει την λίμπιντο και το ηθικό. Για τον Ζυγό, όταν κατεβαίνει η Ηθική του, ανεβαίνει τι ηθικό του. Το εκλαμβάνει σαν επιβεβαίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο και να σου άρεσαν οι ερωτικές επαφές με τον Σκορπιό και να επιστρέφει έστω μόνο για σεξ πρόσεχε, φυλάγου! Μπορεί να είναι ο μάστορας του σεξ, ο κυρίαρχος στην ερωτική αρένα, όσα δεκάρια κι’ αν του βάλεις, η επιστροφή του είναι ύποπτη και εμπεριέχει ρίσκο. Κάτω από κανονικές συνθήκες ο Σκορπιός, θα πρέπει να σε έχει διαγράψει από την ζωή του οριστικά. Για να επανακάμπτει, κάτι το απωθημένο έχει στο μυαλό του, σου το φυλάει και που δεν θα σου βγει σε καλό. Πιθανότατα θα θέλει να σε εκδικηθεί για κάτι, εκθέτοντας, μειώνοντας ή ταπεινώνοντας σε αφού σε εγκαταλείψει σαν στημένη λεμονόκουπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιγά που δεν θα επιστρέψει! Γιατί; Σου κρατάει κακία; Ξέρει τι θα πει κακία; Όπως και αν πέρασε μαζί σου ωραία θα του φάνηκε! Είναι τόσο αθώος και ανεπιτήδευτος που πάντα διατηρεί καλές εντυπώσεις για τους άλλους και τόσο ερωτικός που είναι πάντα πρόθυμος για κάθε είδους ερωτική επαφή, μόνιμη ή περιστασιακή. Μπορεί να είναι ανέμελα άστατος αλλά αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για σένα να τον ρίξεις στο κρεβάτι χωρίς δεύτερη σκέψη, ούτε δικιά του ούτε δικιά σου. Σεξ χωρίς υποχρεώσεις και δεσμεύσεις; Το ιδανικό για την ανεξαρτησία και την ελευθερία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από χωρισμούς ο Αιγόκερως πολύ δύσκολα περνάει στην φάση της ανάρρωσης και νοιώθει ότι έχει καεί η γούνα του. Είναι λοιπόν γεμάτος επιφυλάξεις και αρνητισμό. Το σεξ που θα του προσφέρεις, ακόμα και χωρίς δεσμεύσεις, αν δεν τον αφήνει παγερά αδιάφορο, τουλάχιστον του δημιουργεί πολλές επιφυλάξεις αν θα του είναι ευχάριστο και ικανοποιητικό. Μην ξεχνάς ότι είναι εγκεφαλικός τύπος και τα πάντα πρωτόπαιρναν από το κεφάλι του. Η λογική και το συναίσθημα, του ανάβει κόκκινο απαγορευτικό φωτάκι, άσε που και να επιστρέψει θα είναι το σεξ κρύο και απογοητευτικό, άρα να σου λείπει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτσι κι’ αλλιώς ο Υδροχόος που είναι υπέρ των ελεύθερων σχέσεων, είναι ανοιχτός σε προτάσεις και δυνατότητες τέτοιου είδους. Στα συν βρίσκει την έλλειψη δέσμευσης, την ύπαρξη της προηγούμενης σχέσης σας, άρα ξέρετε καλά ο ένας τον άλλο και στο κάτω κάτω φιλαράκια είσαστε, φίλοι με προνομία. Αποφασιστικό ρόλο θα παίξει το αν την δεδομένη στιγμή είναι αδέσμευτος και διαθέσιμος, όχι τόσο για το αν, όσο για το πόσο χρόνο θα κάνει να ωριμάσει η ιδέα στο μυαλό του. Πάντως από ότι φαίνεται θα σου έλθει με όλη την άνεση του.

ΙΧΘΥΣ

Εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα! Ένα χάος! Όλα απρόβλεπτα και αβέβαια! Που να βασιστείς σε έναν Ιχθύ! Είναι τόσο χύμα που δεν ξέρεις με ποια ματιά θα το δει, θα απορρίψει την ερωτική επαφή ή θα έλθει τρέχοντας, απλώς όπως του ‘ρθει. Συμπεριφορά τελείως ανερμάτιστη. Αν δεν σου έλθει είναι επειδή για τα πάντα όσα έγιναν μεταξύ σας και χωρίσατε φταις εσύ η κακιά. Και πάλι αν σου έλθει, ενώ συνεχίζεις να είσαι εσύ πάντα γι’ αυτόν η κακιά, θα καταπιεί το «πικρόν ποτήριον» και θα σου κάνει τη χάρη. Είναι δηλαδή με το ένα πόδι μέσα και με το άλλο έξω από την σεξουαλική πανδαισία. Τι να πεις πια!

Πηγή: newpost